Олександр Кралюк: «Боюся цього затишшя на передовій»

20 Жовтня 2015, 18:28
2835

Кандидат у міські голови переконаний, що «режим тиші» на сході змушує українців більше думати про те, що відбувається в тилу.

Погляди поступово переводяться на ситуацію в середині країни, переконаний Олександр Кралюк.

«Люди дивляться навколо себе і запитують: чому нічого не міняється? Не усім зрозуміло, що причини цього – і корупція, і некомпетентність, і бюрократія. Усе це – це серйозна основа для протестних настроїв. У нас зараз під політичні партії підтягують воїнів АТО, волонтерів, формують фейкові політсили навколо основних олігархічних груп. Для чого? Аби захистити свої активи. Тому олігархи і стають меценатами, наймають охорону…» – розповів Олександр Кралюк.

Також політик та учасник АТО не розуміє, навіщо на мирних територіях формувати громадські воєнізовані організації.

«Для чого в тилу за 1 200 кілометрів від фронту мати 400 озброєних людей? За приватні гроші, в регіоні на кордоні з Європою. На сході теж усе почалося з так званих дружинників, які обіцяли «захищати», – переконаний Олександр Кралюк.

Більше про Луцьк, бачення його розвитку, скандал навколо авто ринку та про те, чому у Маневицькому районі активізувались бурштинокопачі, читайте у інтерв’ю Наталки Пахайчук «Ми – Європа. Тільки середньовічна», – Олександр Кралюк.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром