Луцьких діток учили варити шоколад і розфарбовувати янголів

20 Жовтня 2015, 16:02
3209

У Луцьку влаштували серію майстер-класів, пізнавальні екскурсії і театральні вистави задля підтримки дітей з неповних чи неблагополучних сімей.

Акція відбулася в рамках міжнародного соціального проекту «HYUNDAI дітям».

Як розповіли автори ініціативи, впродовж двох тижнів вихованці «Луцького навчально-виховного комплексу: загальноосвітня школа-інтернат І-ІІІ ст. - правознавчий ліцей з посиленою фізичною підготовкою» відвідали творчі майстер-класи, екскурсії і театральні спектаклі.

Зокрема, 18 жовтня близько 20 дітей інтернату змогли долучитись до солодкого майстер-класу від майстерні шоколаду, вивчити техніку скрапбукінгу (створення декоративного фотоальбому) і розфарбувати дерев’яних янголів.

Крім того, на дітей чекав творчий подарунок у вигляді чарівного спектаклю від Волинського академічного обласного українського музично-драматичного театру ім. Т.Г. Шевченко.

Справжньою несподіванкою стала подорож за лаштунки театру та знайомство з роботою акторів та цілої творчої команди.

«Коли ми повідомили дітям про подарунок, який для них підготувала компанія Hyundai, емоціям не було меж, – згадує директор школи-інтернату Анатолій Дудич. – Річ у тім, що більшість дітей, які навчаються у нас у ліцеї, так ніколи і не бачили своїх батьків. Звичайно, кожен із них мріє відчути справжній родинний затишок, батьківську любов і радіти повноцінному життю, як і всі у їхньому віці. Величезна робота, яку проводять наші педагоги та вихователі, допомагає дітям повірити в себе і розкрити свій потенціал. Надзвичайно приємно, що завдяки таким добрим ініціативам, як «HYUNDAI дітям», дітлахів не залишають наодинці зі своїми проблемами, надаючи можливість проявити свої творчі вміння і наповнюючи їхні серця радістю та оптимізмом, які особливо необхідні у нинішні неспокійні часи».

Наступної неділі організатори підготували не менш насичену програму.

Команда проекту планує й надалі втілювати подібні ініціативи задля підтримки і допомоги майбутньому поколінню та вже через кілька тижнів вирушить у Рівне.

«Дана ініціатива – це ще один невеличкий крок на шляху до допомоги дітям, які так її потребують, – пояснює організатор благодійної акції Геннадій Четверухін. – Саме для цього і створювався проект «HYUNDAI дітям». Висловлюємо величезну подяку всім вихователям за їхній безцінний вклад у життя цих діток, та всій команді, яка долучилась до реалізації проекту в Луцьку. На жаль, ми не в силах самотужки надати всім дітям підтримку і турботу, на яку вони заслуговують. Але є надія, в Україні з’являться й інші подібні ініціативи та компанії, які не будуть стояти осторонь проблеми дітей і докладуть усі зусилля для їхнього кращого майбутнього».

Ініціатива у Луцьку стала логічним продовженням проекту «HYUNDAI дітям» в Україні. Наприклад, у серпні організували благодійну поїздку тридцяти дітей, чиї батьки були поранені або є учасниками проведення антитерористичної операції, до оздоровчого дитячого табору у Вінницькій області.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром