Чернишевського: ЗОШ №13 добудують

28 Лютого 2017, 12:26
1874

Луцька міська рада у найкоротші терміни розгляне можливість добудови школи №13. 

Про це йшлося на оперативній нараді міського голови у вівторок, 28 лютого. 

Нагадаємо, що петиція лучанки про добудову школи №13 за два дні зібрала більше трьохсот підписів

У міській раді повідомили, що не будуть чекати закінчення голосування, а негайно візьмуться за вирішення нагальної проблеми. 

Відтак заступник міського голови Андрій Киця дав доручення начальнику управління освіти Олегу Гребенюку та начальнику капітального будівництва Леоніду Карабану організувати виїзд на територію та напрацювати пропозиції щодо будівництва.  

«Там ситуація така, що добудова потрібна. І, на скільки мені відомо, площа школи дозволить зробити добудову, бо в приміщенні, де діти навчаються, немає повноцінного спортивного залу», – розповів заступник мера.  

Також він додав, що невдовзі розпочнеться процес виготовлення проектно-кошторисної документації. 

За словами першого заступника міського голови Тараса Яковлева район поблизу ЗОШ №13 активно розбудовується мешканцями сусідньої об’єднаної територіальної громади. Тому міська рада розглядає варіант співпраці з ОТГ, аби здійснити роботи спільно з сусідньою громадою.  

«Було б логічно,  коли б до будівництва долучилися і вони. Тим більше, що попередньо розмови з селищною головою були, і вони розуміють проблему та те, що їм це також необхідно і, думаю, що до цього готові», – підкреслив Тарас Яковлев.

 

Софія СІЧКУН

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром