Як у Луцьку працює перша в Україні автоматизована поштова станція

11 Квітня 2020, 09:16
4196

У Луцьку завдяки зусиллям компанії Modern Expo, міжнародного виробника торговельного обладнання, та мережі «Наш Край» розпочала роботу перша в Україні автоматизована поштова станція.

Робота над цим проєктом розпочалась ще до карантину, та тривала більше, ніж півроку.  Про це Бізнес.Район повідомили у прес-службі мережі супермаркетів «Наш Край».

Поштова станція дозволяє доставляти або отримувати харчові продукти та інші товари у зручний час та максимально безпечно, без походу у магазин та без контакту із кур’єром.  Встановлена вона перед головним офісом  компанії «Modern Expo», яка ініціювала цей проєкт.

Читайте також: Автоматизована поштова станція запрацювала навпроти головного офісу Modern Expo

Наразі скористатися послугою може кожен працівник Modern Expo. Для цього необхідно у будь-який зручний час зробити онлайн замовлення в інтернет-магазині «Наш Край», отримати на телефон повідомлення з унікальним кодом, зісканувати його у поштоматі та забрати замовлення.

Товари для таких замовлень пакуються у спеціальне фасування. Поштомат підтримує температурний режим від +2 до +6 °C, що дозволяє безпечно зберігати харчові продукти тривалий час без шкоди якості.

Щодо кількості замовлень, то на сьогодні прогнозується від 200 до 300 замовлень щодня, які буде опрацьовувати інтернет-магазин.

Читайте також: Як вплинув карантин на інтернет-магазин відомої волинської мережі

«Карантин – це не тільки період для самоізоляції, але й час для переходу на новий рівень діджиталізації. Свого часу проєкт мережі «Наш Край» «Інтернет-магазин» був просто новинкою і такою собі додатковою опцією, про яку знали, але користувались вряди-годи. Сьогодні ж така послуга має найбільший попит. Це дуже важливий елемент життя мешканців міст, в яких він працює», – розповів менеджер мережі Антон Кондратенко. 

Інтернет-супермаркети мережі «Наш Край» працюють у таких містах: ЛуцькРадивилівСмілаБердичівБориславДолинаЗолочівКамінь-КаширськийКовельКрасилівНадвірнаСарниСлавутаТульчинХмельницькийЧернівці.

Читайте такожУкраїнські заробітчани замовляють родичам доставку продуктів через інтернет-магазин «Нашого Краю»

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром