Програма LITE-розтермінування від «Єврохолдінг» – надійний захист твоїх інвестицій

10 Квітня 2020, 10:27
Програма LITE-розтермінування від «Єврохолдінг» – надійний захист твоїх інвестицій 2884
Програма LITE-розтермінування від «Єврохолдінг» – надійний захист твоїх інвестицій

Виникає чимало запитань про фінансові умови при купівлі квартири, розтермінування, величину першого внеску та захист інвестицій.

Компанія «Єврохолдінг» на сьогодні будує в Луцьку два житлових комплекси: «Яровиця» та «Dream Town». Розуміючи потреби своїх покупців, ми пропонуємо чимало варіантів купівлі житла в обох комплексах.

Придбання квартири в розтермінування – зручний фінансовий інструмент інвестування  та гарна альтернатива кредитуванню. Купуючи житло на виплату, покупець виплачує його вартість фіксованими частинами протягом наперед визначеного строку.

Ми розробили програму LITE-розтермінування: перший внесок всього 10%, і ти – власник квартири в інноваційному комплексі в самому серці Луцька Яровиці чи у кварталі нових лучан Dream Town.

Давайте ознайомимось з деталями та можливостями програми LITE-розтермінування:

  • Перший внесок. Може бути від 10% від встановленої вартості квартири. Вигідніше, звичайно, сплачувати 50% чи 70% .Тоді ви отримуєте знижку до 500 грн/м2.
  • Тривалість розтермінування 12 місяців, можливе також індивідуальне – до 24 місяців.
  • Користуючись програмою вигідно купувати паркінг – 0% переплат на 12 місяців, покупець обирає розмір першого внеску, залишок ділиться на рівномірні щомісячні платежі.

Чому вигідно купувати вже, використовуючи програму LITE-розтермінування, а не збирати кошти на купівлю квартири і сплачувати, коли сума буде достатньою на виплату вартості всієї квартири:

  • Ви обирає найкращі планування, метражі, вигляд з вікна, а не по залишковому принципу.
  • На стадії будівництва ви можете вносити корективи в планування квартири, щоб зробити її максимально комфортною для себе.
  • Ви фіксуєте ціну, вартість оплачених квадратних метрів не може бути змінена в жодному разі.
  • Чим раніше ви починаєте виплачувати квартиру, тим в кінцевому результаті вона вийде дешевшою. Адже статистика ринку свідчить: квартира у завершеному будинку стає дорожчою орієнтовно на 20% від ціни на початку будівництва.

Ми пропонуємо вам нові можливості для вигідних інвестицій. Ви можете придбати квартиру у зданому 6 будинку Яровиці. Це надійна фінансова інвестиція і комфортне житло в центрі Луцька.

Щоб дізнатися більше, телефонуйте нам: «Яровиця» – 050 402 05 05 та «Dream Town» – 099 327 27 27. Слідкуйте за нашими сторінками, де ми розповідаємо про вигідні умови купівлі, акції та новини будівництва. ⠀

Залишайтеся вдома – ми дбаємо про ваше здоров'я і безпеку ваших активів.


 

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром