40-й квартал: кандидати на окрузі

20 Жовтня 2015, 15:02
3517

Аналітики прогнозують запеклу боротьбу між кандидатами в депутати Луцької міськради у найкрупнішому, як територіально, так і за населенням 40-му кварталі обласного центру – він налічує вісім виборчих округів і вважається одним із найбільших виборчих масивів міста.

Як зазначають аналітики, цілком прогнозовано, що саме в цьому найбільшому «спальному» масиві Луцька розгорнеться безкомпромісна боротьба за мандат депутата міськради.

Як і передбачалося, на окрузі представлені по претенденту від кожної з найвпливовіших у Луцьку партій: БПП «Солідарність», УКРОП, ВО «Батьківщина», ВО «Свобода», Радикальної партії Олега Ляшка.

Дещо менше кандидатів від Партії зелених, «Самопомочі», Європейської партії, «Народного контролю», Аграрної партії, «Нашого краю», Народного руху України та Української республіканської партії. Свого кандидата, щоправда лише одного на вісім округів, висунула й рідкісна для Луцька партія «Опозиційний блок».

Докладніше про межі округів і адреси виборчих дільниць, імена і прізвища претендентів, посади і політичні вподобання ймовірних обранців читайте у черговому матеріалі рубрики «Від виборів до виборів»: 40-й квартал: за кого голосувати

Коментарі
20 Жовтня 2015, 19:21
голосуйте свідомо. УКРОП- групка олігархів та маріонеток. нен дозвольне себе купити.
20 Жовтня 2015, 19:26
шановні лучани. скоро вибори і нам обирати, хто буде керувати нашим містом наступні два роки: оліхарх, який спить і бачить перемогу свого сильного кандидата та можливість заробляти і піднімати власні статки за рахунок міста чи все таки досвідченйи політик, людина як довела свою небайдужість до розвитку міста і створення комфорту його жителяям. вибір за нами.
Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром