Луцьких правоохоронців вчили протидіяти натовпу у приміщенні суду

27 Лютого 2017, 17:46
1464

У приміщенні Апеляційного суду Волинської області відбулися спільні навчання поліцейських та нацгвардійців з відпрацювання спільних дій під час проведення резонансних судових засідань.

Зокрема, правоохоронці виробили порядок взаємодії, надання допомоги варті з конвоювання, реагування під час блокування судових засідань сторонніми особами, інформує сектор комунікації поліції Волинської області.

Розпочався захід із демонстрації навчального фільму в якому йшлося, як в рамках чинного законодавства потрібно діяти під час конвоювання осіб до суду та забезпечення охорони під час резонансних судових засідань. Представники Національної гвардії розповіли та показали поліцейським приклади конвоювання підозрюваних та обвинувачених до залу судових засідань. Під час навчання правоохоронці відпрацювали механізми дій під час резонансних судових засідань, а також у разі присутності на судових засіданнях народних депутатів.

«Такі заняття дозволять забезпечити належну координацію та роботу правоохоронців у рамках вимог чинного законодавства. Окрім загальних теоретичних знань, учасники навчання взяли участь у моделюванні різноманітних ситуацій під час проведення резонансних судових засідань. Важливо, що б дії правоохоронців були не тільки чіткими та злагодженими, а й в жодному разі не виходили за правові межі», – зазначив заступник начальника ГУНП у Волинській області Сергій Козак.




 

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром