Метельницького: ОСББ має тепловий пункт, новий дах та камери спостереження

20 Жовтня 2015, 13:29
2948

Голова ОСББ з вулиці Метельницького Надія Дмитрук розповідає, за шість років самостійного існування у будинку встигли зробити новий дах, встановити індивідуальний тепловий пункт та відремонтувати ліфти.

Окрім того, мешканці замінили каналізаційні труби та поставили новий електрощит. А для того, щоб убезпечити себе та майно від зловмисників, у будинку встановили зовнішні та внутрішні камери спостереження. 

Надія Дмитрук каже, що створення ОСББ – хороша ідея. І було б краще, якби люди розуміли, що їхня власність – це не лише квартира, а увесь будинок.

«Не розумію,  чому люди такі пасивні і не хочуть створювати об’єднання. Просто ніхто не хоче відповідальності. Люди бояться стати повноправними власниками, бо звикли, що їхня власність – це лише квартира. А насправді якщо ми самі собі не допоможемо, то не варто розраховувати, що це зроблять за нас», – каже голова ОСББ.

Про те, як створювалося ОСББ «Барви» та які проекти встигло здійснити від моменту створення, читайте «Місцини: як живе ОСББ на вулиці Метельницького».

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром