У місті збирають підписи проти підвищення вартості проїзду у маршрутках

27 Лютого 2017, 16:42
2364

У Луцьку триває наметова кампанія зі збору підписів для проведення громадських слухань «Чи обґрунтована зміна тарифів на послуги громадського транспорту?».

Протягом трьох днів зібрали більше 300 підписів лучан, допомагають у цьому однодумці, повідомили на сторінці «Народний контроль Волинь» у Фейсбуці.

«Лучани вважають, що у сьогоднішніх складних умовах підвищувати тарифи – не зрозуміле для них рішення. Вони не бачать ніяких пояснень від влади, не розуміють, чому це відбувається. Разом з тим, люди масово скаржаться на те, що суттєво зростають і комунальні тарифи, особливо це відчутно після січня. Люди неспроможні це оплатити, тому таке підвищення вартості тарифів на громадський транспорт повністю ускладнить їм життя», – вважає активіст «Народного контролю». Він додав, що кампанія триватиме ще тиждень. 

Зазначимо, що останні декілька місяців міські перевізники все більше піднімають питання про те, що тарифи на послуги перевезення громадським транспортом варто підвищити. На цю тему проводяться різноманітні наради та зустрічі за участі міських чиновників, депутатів та перевізників. Але при цьому всьому ніхто не показує людям реальної картини, ніхто не демонструє цифр та обрахунків, які б обґрунтовували необхідність підвищення послуг маршруток.

Також уже є підготовлений проект рішення виконавчого комітету Луцької міської ради «Про вартість проїзду в автобусах, що працюють на міських маршрутах у звичайному режимі руху та у режимі маршрутного таксі». Згідно цього рішення передбачається підвищення тарифу на проїзд в автобусах по місту з 3,00 грн. до 4,00 грн.

 

Коментарі
27 Лютого 2017, 19:39
Тільки після організації контролю за наявності квитків у пасажирів,можно вести розмову про підвищення ціни на проїзд.
27 Лютого 2017, 20:41
Не правильно ставите питання. Це ви підказуєте, що дозволяєте зробити, щоб нарешті таки підвищити ціни на проїзд. А правильно буде так: навіть після організації контролю за наявності квитків у пасажирів не можна вести розмову про підвищення ціни на проїзд.
Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром