Лучанам розкажуть, як реалізувати свої можливості на карантині

09 Квітня 2020, 10:11
Як реалізувати свої можливості на карантині 2540
Як реалізувати свої можливості на карантині

Коуч зі столиці Андрій Жолобович у прямому ефірі проведе безкоштовну лекцію «Як реалізувати свої можливості на карантині».

Відбудеться це 9 квітня о 18:00 від Молодіжного центру Волині.

Безкоштовний вебінар транслюватимуть на фейсбук-сторінці Молодіжного центру Волині (facebook.com/youth.center.volyn/).

Лекцію проводитиме коуч Шляху Андрій Жолобович, магістр психології НПУ ім. М.П. Драгоманова. Пан Андрій є асоційованим Коучем-Практиком ICU (International Couch Union), НЛП-Практик NLP University. Він є Кіберспортивним Коучем «The Champions Academy».

«Через карантин, ми багато починаємо часу проводити з собою та своїми близькими. В такі моменти важливо мати в собі декілька простих технік для того, щоб скеровувати свій рух та рух оточуючих вперед, спрямовуючи увагу на важливі та реальні речі направлені на рішення та перебування в моменті», – зазначають організатори.

На вебінарі ви навчитеся скеровувати свою увагу лише на реальну дійсність замість здогадок про неї. Отримаєте уявлення про те, чим насправді є коучинг та як за допомогою бази можна стати коучем собі та оточуючим.  Отримаєте базові техніки та принципи для роботи з собою в русі у бажаному напрямку.

Ви дізнаєтеся, що таке «техніка лінивого коуча» та як її застосовувати. На вебінарі розлянуть основи вербальної та невербальної комунікації з клієнтом.

Для тих, хто хоче підготуватися до лекції та дізнатися більше, можете заскочити на сторінку Андрія, почитати його пости в тему заходу та подумати над питаннями.

Фейсбук – https://www.facebook.com/gao3331
Інстаграм – https://instagram.com/zholobovych_coach
Реєстрація за посиланням –  https://cutt.ly/ztHBfPT

Підписуйся на наш канал у Telegram: https://t.me/lutsk0

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром