Ветеранів: рятувальники ліквідували «пожежу» в приміщенні Держархіву

27 Лютого 2017, 13:47
1363

У Луцьку на території обласного Держархіву, що знаходиться на вул. Ветеранів, 21, відбулись тактико-спеціальні навчання.

Участь у навчаннях 24 лютого взяли рятувальники трьох пожежно-рятувальних підрозділів обласного центру, пише видання «Луцьк сьогодні» із посиланням на У ДСНС у Волинській області.

За легендою навчань, внаслідок короткого замикання електромережі виникла пожежа у сховищі на 5-му поверсі.

Ще до прибуття пожежно-рятувальних підрозділів було проведене оповіщення персоналу про умовну небезпеку та розпочалася евакуація людей з приміщення. Крім того, працівники пожежної дружини підприємства намагалися загасити вогонь за допомогою вуглекислотних вогнегасників.

На ліквідацію умовної пожежі першими прибули рятувальники найближче розташованого підрозділу Частини спеціальної пожежної техніки міста Луцька. Після розвідки вони підтвердили підвищений номер виклику, за яким до місця події було направлено рятувальників ще двох луцьких підрозділів 1-ї та 2-ї державних пожежно-рятувальних частин.

Співробітники підрозділів ДСНС здійснили оперативне розгортання ланок газодимозахисної служби, оперативно провели гасіння пожежі та евакуацію умовних потерпілих.

Підбиваючи підсумки навчань, учасники детально розглянули та проаналізували усі етапи роботи та співпраці з адміністрацією архіву та службами екстреного реагування, оскільки ліквідація пожеж на таких об’єктах вимагає максимально оперативних та злагоджених дій.

Загалом у навчаннях узяли участь тридцять два вогнеборці, задіяні 8 пожежно-рятувальних автомобілів.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром