Повідомили про ще одну постраждалу в смертельному ДТП на Авторемонтній

20 Жовтня 2015, 11:50
3006

Жінка, яка була в автомобілі, отримала тілесні ушкодження.

39-річна пасажирка автомобіля отримала тілесні ушкодження та була госпіталізована в відділення нейрохірургії Луцької міської клінічної лікарні, повідомляє прес-служба УДАІ Волинської області.

Нагадаємо, за попередніми даними 44-річний водій, мешканець селища Рожище, керуючи автомобілем «Мазда ЛВ», рухаючись по вулиці Авторемонтній у напрямку вулиці Рівненської, не вибрав безпечної швидкості руху, вчасно не загальмував та виїхав на тротуар, де скоїв наїзд на двох жінок. Пішоходи рухались у зустрічному напрямку. Після цього водій допустив наїзд на бетонну огорожу, виїхав на проїжджу частину й зупинився на тротуарі з протилежної частини дороги.

Внаслідок автопригоди пішоходи 1982 року народження та 1958 року народження, мешканки міста Луцьк, від отриманих травм загинули на місці автопригоди. А 39-річна пасажирка автомобіля, отримала тілесні ушкодження та була госпіталізована в відділення нейрохірургії Луцької міської клінічної лікарні.

У водія лікарі діагностували алкогольне сп’яніння. За фактом дорожньо-транспортної пригоди розпочато кримінальне провадження за ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Проводиться досудове розслідування.

За фактом дорожньо-транспортної пригоди розпочато кримінальне провадження за ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Проводиться досудове розслідування.


 

Коментар
18/04/2024 Середа
17.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром