Як міська рада працюватиме під час карантину

08 Квітня 2020, 13:00
Як міська рада працюватиме під час карантину 3133
Як міська рада працюватиме під час карантину

У Луцькраді внесли зміни до Регламенту роботи міськради VIІ скликання – депутати під час карантину працюватимуть онлайн.

Рішення прийняли 8 квітня під час засідання сесії на стадіоні СНУ імені Лесі Українки.

Депутати вирішили в умовах запровадження карантину, надзвичайної ситуації, спричинених спалахами епідемій та пандемій, пленарні позачергові засідання сесії міської ради,  засідання постійних депутатських комісій, засідання виконкому проводити в режимі відеоконференції, крім питань, що потребують таємного голосування.

Під час онлайн-сесій розглядатимуть тільки нагальні питання, поточні – ні. Їх переноситимуть на невизначений термін, після карантину.

«Сьогодні ми в тренді, працюємо на стадіоні. Стадіон, так стадіон. Сесію проводимо на відкритому просторі. Відстань між депутатами два метри. Всі в масках. Після карантину доведеться попрацювати не один день, адже поки не можемо повноцінно приймати рішення», – пояснив секретар міської ради Григорій Пустовіт.

Технічне забезпечення та організацію дистанційних засідань поклали на відділ секретаріату та управління інформаційно-комунікаційних технологій. Такі засідання проводитимуть не більше 4 годин.

До порядку денного дистанційних засідань можуть включати виключно питання невідкладного внесення змін до бюджету міської територіальної громади, інші питання, щодо проведення профілактичних та протиепідемічних заходів, робіт з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій або якнайшвидшої ліквідації особливо тяжких наслідків надзвичайних ситуацій, спричинених спалахами епідемій та пандемій чи реалізації повноважень, пов'язаних з такими обставинами, процедурні питання.

Читайте також: Сесія на стадіоні: як депутати Луцькради засідали просто неба. РЕПОРТАЖ

Підписуйся на наш канал у Telegram: https://t.me/lutsk0

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром