У місті відбувся турнір з шашок серед школярів

27 Лютого 2017, 10:54
4881

21-25 лютого 2017 року в приміщенні «Біла тура» КЗ «Луцький міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» (вул. Будівельників, 11) відбулися змагання “Диво шашки” серед команд ІV групи (загальноосвітні навчальні заклади) за програмою Спартакіади міста 2017.

Цими змаганнями, які традиційно проводяться управлінням з питань фізичної культури та спорту спільно з управлінням освіти Луцької міської ради, школярі міста розпочали багатомісячний спортивний марафон, який у підсумку визначить найспортивнішу школу 2017 року, інформує прес-служба Луцькради.

У змаганнях брало участь 23 команди ЗНЗ міста із загальною кількістю 92 учасники. Протягом перших чотирьох днів команди вели запеклу боротьбу за вихід у фінальну частину змагань.

Фінальна частина, що відбулася у суботу, була досить напруженою емоційною для гравців та захоплюючою для вболівальників. Адже лише остання гра між командами ЗОШ № 11 і ЗОШ №3 розставила чотири команди фіналістів по зайнятих місцях і визначала переможця.

Здобувши перемогу в останній грі, перемогу у цьогорічних змаганнях «Диво шашки» серед команд ІV групи святкували шашкісти ЗОШ № 11 у складі: Станіслава Каштанова, Владислава Марчука, Сергія Коберника та Христини Мельник (вчитель – Микола Янчук).

Друге місце у команди ЗОШ № 3 (Богдан Картацький, Іван Маковецький, Михайло КривовязюкАнна Новарчук, вчитель – Володимир Карвацький).

Третє місце - у ЗОШ № 2 (Дмитро Герасим’юк, Олександр Павлюк, Владислав Шандрук, Катерина Свередюк, вчитель – Олена Хомич).

Почесне четверте місце виборола збірна команда НВК № 22-ліцей (Станіслав Піантковський, Іван Спадневський, Владислав Лещук, Анастасія Гіюк, вчитель – Олександр Величко).

По завершенню змагань начальник управління з питань фізичної культури та спорту Луцької міської ради Юрій Волинець подякував юним шашкістам за участь, гарні комбінаційні партії, позитивні емоції та вручив переможцям та фіналістам дипломи та грамотами від організаторів змагань.









 

Наступним видом програми Спартакіади міста 2017 у ІV групі (загальноосвітні навчальні заклади) будуть змагання з шахів “Біла тура”, які відбудуться 14-18 березня.

 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром