У жителя Луцька вилучили понад півтори тисячі пляшок горілки

07 Квітня 2020, 14:28
У жителя Луцька вилучили понад півтори тисячі пляшок горілки 4335
У жителя Луцька вилучили понад півтори тисячі пляшок горілки

Працівники патрульної поліції Млинівського відділення у селі Новоукраїнка, що на Рівненщині, зупинили автомобіль «Volkswagen T4», водій якого помітно нервував та не надав дозволу працівникам поліції оглянути салон авто.

Сталося це 4 квітня. Інформує поліція Рівненщини.

6 квітня на підставі ухвали суду слідчі Млинівського відділення поліції за процесуального керівництва місцевої прокуратури провели обшук в автомобілі «Volkswagen T4», який належить 34-річному жителю Луцька.

У мікроавтобусі правоохоронці виявили та вилучили 79 ящиків горілки сумнівного походження з акцизними марками з ознаками підробки.

За цим фактом триває досудове розслідування у кримінальному провадженні за частиною 1 статті 199 Кримінального кодексу України.

Крім того, внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 204 Кримінального кодексу України (незаконне придбання з метою збуту або зберігання з цією метою, а також збут чи транспортування з метою збуту незаконно виготовлених алкогольних напоїв, тютюнових виробів або інших підакцизних товарів). Матеріали провадження скеровуватимуться за підслідністю до Державної фіскальної служби.

Читайте також: Лучанин хотів підкупити поліцейських

Підписуйся на наш канал у Telegram: https://t.me/lutsk0

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром