У луцькій книгарні чистили картоплю та дізнавалися «Про дерева і левітацію»

26 Лютого 2017, 18:35
2528

У Книгарні «Є» лучанам презентували дебютну поетичну збірку прозаїка Олександра Клименка.

Варто зазначити, що Олександр – не тільки письменник, а й музикант, грав у складі ансамблю сучасної музики САТ, учасник міжнародних та всеукраїнських фестивалів авангардної, джазової, сучасної академічної та імпровізаційної музики.

Тому й не дивно, що після представлення автора під його ж музичний супровід відбулися імпровізовані читання від гармидерівців. Власне, театр «ГаРмИдЕр» представляли Руслана і Павло Порицькі, які театрально читали поему із презентованої книжки «Великдень з мамою, або Земля тримається на китах». Акторка чистила картоплю та натхненно промовляла рядки з поеми. В актора ж під час емоційного читання виступали сльози.



Модерувала захід голова Волинської обласної організації НСПУ Ольга Ляснюк.

Привітали письменника, а також відзначили філософію та глибину верлібрів збірки «Про дерева і левітацію» його колеги: Петро Коробчук (редактор книжки), Надія Гуменюк, Клава Корецюка, Олена Криштальська, Ніна Горик, Олена Харитонюк.

Звучала поезія і у виконанні автора Олександра Клименка.

Присутні на презентації відзначили, що завдяки таким заходам відбувається наближення до мистецтва і справжнє живе інтелектуальне спілкування.






 

Фото: Ганна Луцюк

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром