Реструктуризація боргів і банкрутство підприємств по-новому: лучан запрошують на онлайн-марафон

07 Квітня 2020, 11:15
Запрошують на онлайн-марафон 3083
Запрошують на онлайн-марафон

Представників юридичної спільноти, керівників та власників підприємств Волині запрошують взяти участь у Всеукраїнському онлайн-марафоні, присвячений новому Кодексу України з процедур банкрутства та новій судовій практиці.

Про це інформує юстиція Волині.

Тема марафону: «Реструктуризація боргів громадян і банкрутство підприємств по-новому 2020». Організують його у період з 13 по 17 квітня через відеоконференцію у мережі інтернет.

Проводитимуть марафон Громадська рада при Міністерстві юстиції України, Спілка кризис-менеджерів України та Центр комерційного права разом з партнерами.

Такий захід проводять у зв’язку з введенням з 21.10.2019 в дію нового Кодексу України з процедур банкрутства, яким суттєво змінено порядок проведення процедур банкрутства українських підприємств та введено інститут банкрутства фізичних осіб.

Основною метою онлайн-марафону є доведення до відома та роз'яснення представникам бізнесу (керівникам і засновникам підприємств), громадянам України про нюанси нового законодавства з фінансової реструктуризації та банкрутства, яким суттєво змінено права, обов'язки та відповідальність боржників, розширені права кредиторів та арбітражних керуючих.

Найважливішим є питання щодо роз'яснення громадянам України про нові законні можливості реструктурузувати їм свої борги перед банками та мікрофінансовими установами.

Інформація щодо спікерів, змісту програми Всеукраїнського онлайн-марафону та реєстраційної форми для участі у заході оприлюднена на сайті конференції за адресою: https://marafon2020.bankrutstvo.online/?utm_source=vsu.

Участь безкоштовна, онлайн, з будь-якого міста.

Читайте також: Хто має право стати спадкоємцем

Підписуйся на наш канал у Telegram: https://t.me/lutsk0

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром