Петиція лучанки про добудову школи №13 за два дні зібрала більше трьохсот підписів

26 Лютого 2017, 14:18
3256

Петицію, у якій батьківський колектив загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 13 звернувся до влади міста з проханням у вирішенні проблеми термінової добудови школи, за два дні підтримало більше трьох сотень лучан.

Дане клопотання розмістила на сайті Єдиної системи місцевих петицій у п'ятницю, 24 лютого, Сливка Наталія Юріївна.

«Батьківський колектив КЗ ‹‹Луцька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 13 Луцької міської ради›› звертається з проханням у вирішенні проблеми ТЕРМІНОВОЇ добудови школи, а саме тієї частини, що міститиме спортивний та актовий зали, їдальню, бібліотеку, 12 класних кімнат та 4 спальних кімнати для школи І ступеня. 

На сьогодні ЛЗОШ №13, я якій навчається 515 учнів у дві зміни, повністю перевантажена, так як проектна потужність блоку класних приміщень корпусу №2 складає 300 учнів, а корпусу №1 – 60 учнів. Проте навчальний корпус №1, де навчаються учні 1-3 класів важко віднести до шкільних приміщень, згідно з технічним висновком (2016 рік) частина навчального блоку із дерев’яних конструкцій підлягає знесенню, приміщення спортивного залу визнане незадовільним. 

Школярі змушені переходити з корпусу в корпус: у спортивний зал, у бібліотеку, у їдальню, яка знаходиться в зовсім окремому приміщенні, а для отримання медичної допомоги учні молодшої ланки мусять іти в корпус №2. Все це мало того, що створює великі незручності для школярів та педагогів, а й становить потенційну небезпеку для здоров’я учнів в осінньо-зимовий період. 

Ми з Вами живемо в 21 столітті, проте наші діти навчаються в такому приміщення школи (корпус №1), що на нього без сліз дивитися важко. Ми впевнені, що нас зрозуміють і підтримають жителі міста, які мають своїх дітей», – йдеться у петиції. 


Батьківський колектив просить термінового вирішення дану проблеми, закликаючи подбати про дітей не словом, а ділом. 

За два дні петиція встигла набрати навіть більшу підтримку, ніж було потрібно для її розгляду владою міста Луцьк: 333 підписи при 300 необхідних на момент написання статті.

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром