Бухгалтер, ревізор, інженер: кого у Луцьку шукають на роботу 

06 Квітня 2020, 12:25
Кого у Луцьку шукають на роботу 3429
Кого у Луцьку шукають на роботу

У Луцьку та районі на заміщення п'яти вакантних посад шукають фахівців.

Список актуальних вакансій для Район.Луцьк надали у Волинському обласному центрі зайнятості. 

1. Контролер якості. Заробітна плата: 8 тисяч гривень. Контролер якості – технолог швейного виробництва (пошиття сумок, спецодягу та військової амуніції), перевірка якості швів, усунення браку продукції, розроблення технологічних карт пошиття.

2. Начальник відділу поштового зв'язку. Заробітна плата: 8,4 тисяч гривень. Начальник пересувного відділення поштового зв'язку (Промінь). Здійснює доставку поштових відправлень до сіл по маршруту, передає їх листоношам, забезпечує  досягнення цільових операційних і фінансових показників відділення.

3. Інженер. Заробітна плата: 10 тисяч гривень. Інженер з енерго- та комунального забезпечення. Виконує з використанням засобів обчислювальної техніки, комунікацій та зв'язку роботи в галузі науково-технічної діяльності з проектування, будівництва, інформаційного обслуговування, організації виробництва, праці та управління, метрологічного забезпечення, технічного контролю тощо. Розробляє методичні, нормативні документи, технічну документацію, а також пропозиції, заходи щодо виконання розроблених проектів і програм.

4. Ревізор. Заробітна плата: 7 тисяч гривень. Організація та проведення інвентаризацій господарської діяльності підприємства, підготовка підрозділів торгових закладів до інвентаризації, перевірку стану торгового залу та складських приміщень на предмет наявності невідповідних товарів, виявлення фактів порушення термінів придатності товарів. Проведення запобіжних та корегуючих заходів відповідно до висновків інвентаризацій, контроль за дотриманням стандартів обліку руху товарів.

5. Головний бухгалтер. Заробітна плата: 10 тисяч гривень. Організація і контроль правильного та своєчасного документообігу бухгалтерії підприємства, складання розрахунків щодо використання прибутків, затрат на виробництво, платежів до бюджету, своєчасність і правильність складання звітності (бухгалтерська, податкова, статистична), взаємодія з контрагентами, звірка розрахунків, контроль дебіторської та кредиторської заборгованості, контроль за рухом коштів по рахунках та через касу, участь у автоматизації бізнес-процесів. Знання 1С бух. 8.3, М.Е.Doc, Клієнт Банк.

За детальнішою інформацією просимо звертатися за номером телефону: +(380) 67 199 02 68.

 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром