Ковельська: п’яні чоловіки хотіли «дати на лапу» патрульним

25 Лютого 2017, 09:50
1307

Двоє чоловіків, яких затримали нетверезими на вулиці, намагались дати неправомірну вигоду патрульним.

Увечері 24 лютого екіпажу надійшов виклик, що біля одного з кафе, по вулиці Ковельській, двоє осіб у стані сп’яніння чіпляються до людей та порушують громадський порядок, інформує прес-служба патрульної поліції у Facebook.

На місці події патрульні просили й вимагали чоловіків вгамуватись, однак це не подіяло, тож їх затримали. Маючи явні ознаки сильного сп’яніння, вони ще й намагались чинити спротив.

Біля службового автомобіля повідомили, що хочуть «порішати» з патрульними, аби ті їх відпустили. Чоловіків попередили про кримінальну відповідальність за такі діяння. Однак вони це проігнорували.
В автомобілі продовжували пропонувати гроші, тримаючи їх в руках, – загалом, більше тисячі гривень.

Вже у відділку поліції патрульні викликали командира, слідчо-оперативну групу та повідомили про подію управління внутрішньої безпеки.

Уся розмова затриманих з інспекторами відзнята на нагрудні камери, однак наразі ми не можемо це оприлюднити через проведення слідчих дій.

На 19-річного та 21-річного юнаків склали матеріали за перебування в громадському місці у п’яному вигляді, що принижує честь та гідність. Справою ж про спробу дати неправомірну вигоду правоохоронцям займаються слідчі.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром