У двох лучан із важкою пневмонією експрес-тести не підтвердили коронавірус

04 Квітня 2020, 14:44
Фото ілюстративне 4641
Фото ілюстративне

У Луцькій міській клінічній лікарні перебувають двоє пацієнтів з важкими пневмоніями. Проте експрес-тести на коронавірус показали негативні результати.

Про це у коментарі ІА «Конкурент» повідомив заступник головного лікаря Андрій Смольянінов.

«На сьогоднішній день у лікарні перебуває двоє пацієнтів з пневмонією. Рентгенологічна картина дозволяє запідозрити їх вірусне походження. Пацієнтам при поступленні було виконано експрес-тести – результати їх негативні. Ситуація повторює так, як і у випадку з директором нашого закладу. Заклад діє відповідно до розробленого алгоритму на випадок госпіталізації пацієнта з можливим ризиком інфікування COVID-19», – прокоментував лікар. 

Пацієнти госпіталізовані в окремі палати, взято матеріал для проведення ПЛР. Волинська обласна клінічна лікарня та Волинська обласна інфекційна лікарня погоджують перевід цих пацієнтів лише після позитивного результату ПЛР.

«Хочу додати,  що публікації в окремих ЗМІ та дописи у мережі фейсбук із звунуваченнями у бік директора нашої лікарні, думаю, пов'язаний з психологічним напруженням у суспільстві та особистою зацікавленістю окремих осіб», – зазначв Андрій Смольянінов.

Читайте також: Луцькі храми у час карантину роздаватимуть продуктові набори тим, хто потребує

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром