Водій автобуса відмовився везти дитину-пільговика

24 Лютого 2017, 17:59
2169

Водій автобуса від АТП 10708 відмовився везти дитину за пільговим посвідченням.

Про це повідомила на своїй сторінці у Facebook Наталія Янчук.

Зранку вона купила квиток до Рівного у касі Луцького автовокзалу за пільговим посвідченням дитини багатодітної сім'ї. Втім, касир сказала, що водії цього АТП не беруть пільговиків, але квиток не видати вона не має права, мовляв, спробуйте домовитися

«Я, неодноразово чуючи про такі ситуації, дитину провела до автобуса і підійшла до водія, попередила що дитина їде по пільговому квитку, щоб не було нюансів. Він, показуючи мені відомість, у якій зазначено пільгу, сказав мені, що у нього є ПОСТАНОВА  АТП 10708 (певно це найвищий документ!!!!), по якій він пільговиків не возить. Він пригрозив, що або вона заплатить, або він її висадить. Зайшов у маршрутку, попросив у неї квиток, і попросив показати посвідчення, яке видер з рук і сказав що я його зможу забрати у Нововолинську, коли заплачу за проізд, бо його начальство забирає гроші в них з зарплати і згідно ПОСТАНОВИ забороняє возити пільговиків. Коли я сказала, що викличу поліцію, він сказав - "Викликайте, зірвіть мені рейс!". Потім вискочив з маршрутки і пішов до місця водія - я за ним, з вимогою повернути посвідчення, він відштовхнув мене, закрив перед носом двері і поїхав.....((( Дитина в маршрутці, я на вокзалі...», – йдеться у дописі (подається без змін, - ред.)

Жінка викликала поліцію, а дитина в цей час заплатила гроші і забрала посвідчення, квиток водій теж забрав і не повернув.
Патрульні, які приїхали на виклик, передали на пост номер маршрутки і конфлікт продовжився вже на Цуманському перехесті. Там автобус зупинили і довго виясняли ситуацію з водієм і начальником АТП. Гроші дитині повернули, квиток (який є докуменом страхування) також.

«МОЖЕ МЕНІ хтось пояснити - що відбувається? Суть не в грошах, не в посвідченні, в людяності елементарній.....Я розумію перевізника, якому не компенсовують перевезення пільговиків, я розумію водія, якому пригрозив перевізник...Я НЕ РОЗУМІЮ - Де ЛЮДЯНІСТЬ?!?!? Чому ситуацію з пільговиками і компенсацією мають на собі "нести" діти... Нерви зіпсовані і не варті були тих грошей. Але найстрашніше наше мовчання...», – завершує допис пані Янчук.

Коментарі
24 Лютого 2017, 21:32
Водіїв цих зразу на палю садити
25 Лютого 2017, 01:47
Коли весь громадський транспорт стане державним,то , може зникнуть такі жахливі ситуації???!! А то перевізники забагато на себе беруть!!!!
25 Лютого 2017, 16:45
На мою думку винувата влада...які можуть бути пільги...виплачуй батькам певну суму кожен місяць і хочуть , їдуть.а хочуть ні...А то водій винен...а пасажири не бідні , що мусили їхати з знервованим водієм...Так само зпенсіонерами фіксована сума...і клени на владу ,я ку заслужив
25 Лютого 2017, 20:36
а номер маршрутки не записали випадково?
25 Лютого 2017, 21:52
Водії на автостанції безнаказні! Був прикрий випадок з водієм, в результаті вирішили поскаржитись робітникам автостанції,вони сказали це не наші робітники....Почали дзвонити власнику перевізної фірми трубки не брали! <br/>Получається тендер виграли,пільговиків не беруть, хамлять....всі отримують гроші,а відповідальності ніхто не несе! Страждає лише той хто платить. Спонукають до самосуду!
Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024