Вишківська: владу закликають відремонтувати одну з найгірших вулиць міста

24 Лютого 2017, 17:35
2279

З проханням відремонтувати єдину під'їздну дорогу, якою користуються мешканці вулиці Вишківської, звернулась до влади міста Климчук Юлія Миколаївна.

Вона розмістила клопотання на сайті ЄСМП вчора, 23 лютого.

Вулиця Вишківська, протяжністю близько кілометра, перебуває в жалюгідному стані, на ній взагалі відсутнє дорожнє покриття. 

«Найбільше ситуація загострюється навесні та восени під час постійних потоків дощу, з дороги (якщо її можна так назвати) стає суцільне місиво з болота та залишків щебеню», – пише жінка.

До слова, вул. Вишківська, згідно рейтингу «Район.Луцьк», входить до ТОП-10 найгірших вулиць міста Луцька. Навіть таксисти відмовляються їхати туди на виклик. 


 

«Нагадаємо, у 2014 та 2015 роках під час сесії міськради депутати Луцької міської ради прийняли рішення та затвердили перелік вулиць і дворів, на яких планують провести капітальний та поточний ремонт комунальної власності і вказана вулиця була включена до списку, але ремонт так і не був проведений. 

Вулицю двічі включали до списку доріг, які потребують ремонту і далі констатації факту діло не йде. Скільки можна залишатися байдужими до потреб людей? 

Вже у 2016 та 2017 роках вулицю Вишківська вже навіть не включають до переліку доріг на яких планується провести ремонт за кошти міського бюджету. Чому так? Невже зробили, а ми не помітили? 

Чому неодноразові заяви та звернення громадян щодо ремонту вул.Вишківської не були почуті та розглянуті? 

Ми вкотре просимо врахувати звернення та пропозиції жителів міста та не лише просто включити вулицю Вишківську до переліку доріг, які плануються зробити, але й виконати обіцяні ремонтні роботи. Сподіваємося, що ми все ж таки будемо почуті» – говориться у петиції. 

На даний момент клопотання зібрало 70 підписів з потрібних 300.

Коментарі
25 Лютого 2017, 11:45
Як казав мій дід якщо собаці не має що робити то він яй.я лиже. Тому собаки ремонтуймо і далі вул Б.Хмельницького.
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром