Данила Галицького: біля нічного клубу затіяли велику бійку

19 Жовтня 2015, 15:57
3135

Після масової бійки одного учасника госпіталізовали та четверо затримали.

Такою видалася ніч 18 жовтня для відвідувачів одного з нічних клубів Луцька, пише Волиньпост.  

Близько 5 години ранку на гарячу лінію міліціонерів надійшло повідомлення про бійку біля нічного клубу, що на вулиці Данила Галицького. Як розповіли очевидці, один із відвідувачів закладу, хильнувши зайвого, вирішив розім'яти кулаки. Чоловік напідпитку затіяв бійку, потому перечепився на сходах, впав та втратив свідомість. Тож нічні пригоди для нього завершилися госпіталізацією.

Після цього не менш п'яні відвідувачі нічного клубу вирішили, що їхнього «колегу по чарці» відлупцювали ППСники, які намагалися втихомирити буяна та вивести його з приміщення. Кілька десятків чоловіків вирішили відстоювати «правду» лайкою, криками та кулаками.

Увага, на відео є ненормативна лексика.

Аби втихомирити неадекватних чоловіків та жінок, до нічного клубу стягнули всі вільні патрулі міліції та три групи швидкого реагування самооборонівців.

У результаті агресію вдалося погасити. Співробітники патрульної служби затримали чотирьох найбільш активних порушників. В одного з них, 31-річного лучанина Олега П., в кишені виявили паперовий згорток із марихуаною вагою 2 грами. З його слів, наркотичне зілля він знайшов на смітнику.

Як показали результати медичного обстеження, в крові у Олега П. було 1,9 проміле алкоголю. Проходити тест на вміст наркотичних речовин у крові він відмовився.

Наркотичне зілля міліціонери вилучили та відправили на дослідження у Науково-дослідний експертно-криміналістичний центр при УМВС України у Волинській області.

Дії зловмисника кваліфікують за частиною 1 статті 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.

Чоловікові загрожує до трьох років позбавлення волі.

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром