Що роблять у Луцьку для боротьби з коронавірусом

03 Квітня 2020, 11:45
Що роблять у Луцьку для боротьби з коронавірусом 3226
Що роблять у Луцьку для боротьби з коронавірусом

У рамках впровадження протиепідемічних заходів та боротьби із коронавірусом, медичні заклади міста отримають ще три тисячі антисептиків.

Про це говорили на засіданні комісії з питань техногенно-екологічної безпеки. Пишуть на сайті міськради.

Окрім того, у лікувальні заклади міста надійшла благодійна допомога: рукавички, респіратори, костюми біозахисту, бахіли, захисні щитки, засоби дезінфекції.

До Луцька з-за кордону повернулося 242 особи, контроль за дотриманням умов карантину яких проводить поліція. Протягом доби сімейні лікарі обстежили 312 випадків захворювань на ГРВІ, з яких 159 – у дорослих, 153 – у дітей.

Виконувач повноважень міського голови Григорій Пустовіт наголосив, що введення жорстких карантинних заходів та контроль їх дотримання є обов’язковою умовою уникнення масового поширення захворювань на COVID-19.

Для цього у Луцьку щодня проводиться контроль та патрулювання міста силами поліції та департаменту муніципальної варти. Повідомляють, що серед 22 перевірених суб’єктів підприємницької діяльності порушення умов карантину виявили лише у трьох випадках.

Проводиться патрулювання також парків, дворів, дитячих майданчиків. Результати перевірок свідчать про значне зменшення скупчень дітей на вулиці.

Продовжують дезінфікувати під’їзди багатоквартирних будинків у Луцьку. Житлово-комунальні підтриємства протягом доби обробили 579 під’їздів.

В умовах карантину важливою є діяльність управління соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, яке й надалі працює з сім’ями, що опинилися у складних життєвих обставинах. Працівники управління проводять адресне відвідування таких сімей із врученням продуктових наборів. Актуальним нововведенням стала можливість онлайн-консультації у психолога.

Читайте також: Уряд розширив список установ, які можуть працювати під час карантину

 

Підписуйся на наш канал у Telegram: https://t.me/lutsk0

Коментарі
04 Квітня 2020, 08:27
В Луцьку нічого не робить мерія лише забороняє
04 Квітня 2020, 08:29
Менше однієї хвилини на під'їзд так вони обробляють під'їзди бачив На власні очі
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром