Новобудови: що будують у районі Старого міста

23 Лютого 2017, 15:00
7156

У районі Старого міста будують два об’єкти, ще один житловий будинок запланували реконструювати.

Район.Луцьк продовжує рубрику «Новобудови». Цього разу пропонуємо переглянути перелік тих об’єктів, які споруджують поблизу та безпосередньо у старій частині міста.

 

Кафедральна, 21

Поблизу луцького замку здійснюють реконструкцію житлового будинку. Як зазначають на розміщеному банері, дозвіл на реконструкцію видали рішенням міської ради №9\65 від 25 травня. Щоправда, як раніше зазначали у ЗМІ, у рішенні депутатів міськради йдеться про оренду ділянки строком на 25 років площею 0,1000 га Ірині Анатоліївні Войнаровській для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд, з земель комунальної власності.


 

Натомість директор заповідника «Старий Луцьк» Павло Рудецький зауважив, що жодного проекту реконструкції цього будинку не існує. Адже усі роботи у Старому місті потрібно погоджувати із заповідником та управлінням культури. Згодом проект повинен пройти ще декілька етапів обговорення, і тільки тоді можна говорити про початок робіт. Попри це, наразі усе лишається без змін – будівельні роботи нині не здійснюють і банер теж не забирають.


 

 

Данила Галицького, 5

20 березня 1997 року Луцька міська рада народних депутатів провела конкурс на земельні ділянки для індивідуального житлового будівництва та об’єктів ринкової інфраструктури. Переможцем конкурсу щодо земельної ділянки на вулиці Данила Галицького, 5 став Голєв М.К..

Згідно з рішенням виконавчого комітету Луцької міської ради, у липні 2003 року з Голєвим М.К. уклали договір оренди земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку на вул. Данила Галицького, 5 площею 460 кв. м. Тоді ж, рішенням виконкому йому надали дозвіл на проектні роботи.

07 лютого 2008 року М.К.Голєв отримав дозвіл за підписом тогочасного міського голови Шиби Б.П. на проведення будівництва індивідуального житлового будинку. А вже 25 лютого цього ж року виготовили вихідні дані на проектування, які погоджені департаментом містобудування Луцької міськради.

2008 року переможець конкурсу отримав ордер на проведення земляних робіт і новий дозвіл на виконання будівельних робіт.

1

 

Богдана Хмельницького, 26

Біля Старого міста, на вулиці Богдана Хмельницького, 26 будують багатоквартирний будинок зі знесенням старого житлового будинку.

Почали будівництво у третьому кварталі 2016 року, завершити планують у четвертому кварталі 2017 року.

Замовник – Світлана Куць, проектант – ТзОВ «Арт Буд Проект», генпідрядник – ТзОВ «Волинь-моноліт». Технічний нагляд проводить Іван Кіц.

1

 

За матеріалами Волинського Агентства Розслідувань та прес-служби міської ради.

Якщо ми не вказали в публікації інші ділянки, на яких здійснюють будівництво в межах окресленої території, просимо повідомити нам про це на редакційну пошту [email protected], у коментарях до публікації або за номером телефону 066 413 29 28. Дякуємо.

 

Читайте також: Новобудови: що будують у центрі міста

Новобудови: що будують у 33-му мікрорайоні

Новобудови: що будують у Завокзальному районі

Новобудови: що будують у 55-му мікрорайоні

Новобудови: що будують у 40-му районі

Новобудови: що будують у районі Ковельської

Новобудови: що будують у районі ЛПЗ-Гнідава

Новобудови: що будують у районі Рівненської-Відродження

 

Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected]

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром