Лучанин став заслуженим артистом України

30 Березня 2020, 15:35
Артем Шошин 5048
Артем Шошин

Лучанин Артем Шошин отримав звання «Заслужений артист України».

Про це свідчить Указ Президента №121/2020.

Почесне звання хлопцю присудили за вагомий особистий внесок у розвиток національної культури і театрального мистецтва, значні творчі здобутки, високу професійну майстерність та з нагоди Міжнародного дня театру.

Довідково. Артем Шошин – провідний соліст театру «Київ модерн-балет» (з 2013р.) Закінчив Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки за спеціальністю балетмейстер-хореограф, артист балету(2014р.)
Працював солістом Санкт-Петербузького чоловічого балету Валерія Михайловського, був засновником «Молодого театру Волині».
Як хореограф дебютував у 2016 р., поставивши одноактний балет «Ближче, ніж кохання» на сцені Київського муніципального театру опери і балету для дітей та юнацтва.
Хореограф-постановник одноактних балетів «Пробігаючи життя», «Достукатися до небес», а також «Ближче, ніж кохання» у Львівському національному академічному театрі опери та балету імені Соломії Крушельницької.
Лауреат багатьох престижних міжнародних конкурсів і фестивалів, у тому числі – конкурсу хореографів «Балет Фест»у Львові.

Підписуйся на наш канал у Telegram: https://t.me/lutsk0

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром