Луцька «Волинь» може вилетіти з усіх турнірів ФФУ

22 Лютого 2017, 18:24
1765

ФФУ призупинила членство Федерації футболу Волині та може повністю виключити її зі свого складу, що загрожує вильотом ФК «Волинь» із професійних турнірів.

У грудні минулого року у Федерації футболу Волині стався прецедент, який поставив під загрозу легітимність ФФВ та подальшу долю Віталія Кварцяного як керівника волинського футболу, - пише Главком.

Тоді Кварцяний провів нелегітимну Конференцію ФФВ (на якій були прийняті деякі радикальні рішення), а пізніше проігнорував вказівки української Федерації.

Після цього було відкрито дисциплінарне провадження у цій справі.

За інформацією видання, на днях виконком ФФУ підтвердив рішення КДК Федерації від 10.02.2017 про визнання нелегітимною позачергову Конференцію ФФВ (01.12.2016) і рекомендував призупинити членство ФФВ у ФФУ до моменту повного виконання її вимог.

Ця санкція є тимчасовою і поки не забороняє волинським ФК (членам ФФВ) або ДЮСШ виступати у змаганнях під егідою ФФУ.

Але якщо волинські функціонери не виправлять юридичні порушення, ФФВ можуть повністю позбавити членства у Федерації футболу України (що загрожує нині вищоліговій «Волині» виключенням з УПЛ або інших офіційних турнірів).

Єдиний спосіб уникнути виключення – скликати і провести позачергову Конференцію ФФВ відповідно до статутних вимог організації та вимогам ФФУ.

Коментарі
22 Лютого 2017, 20:45
От і добре зробили з дебільної гри якусь культуру
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром