Лучанин пропонує, щоб правопорушники відшкодовували збитки місту

22 Лютого 2017, 12:37
1843

До влади міста Луцьк звернувся громадянин з пропозицією створити дієвий механізм контролю за відшкодуванням збитків місту від ДТП та інших правопорушень винуватцями даних подій. 

Дану петицію розмістив на сайті ЄСМП сьогодні, 22 лютого, Ужегов Сергій Олегович.

У Луцьку є численна кількість огорож, світлофорів та інших об'єктів, що були пошкоджені внаслідок дій учасників ДТП. Для прикладу чоловік надав декілька фотознімків знищених об'єктів, які він зробив 18.02.2017 року лише на одному відрізку дороги містаі. 

«Варто зазначити, що через дані «дірки» у огородженні створився неконтрольований пасажиропотік, що значно підвищив рівень аварійності у даних місцях», – наголошує лучанин. 

Оскільки відновлення таких об'єктів потребує грошей міста, він вважє за потрібне створити умови, за яких кожен встановлений порушник має матеріально відповідати за свої дії.

«Під цим розуміється створення комісії, в яку входитимуть: незалежний експерт по оцінці збитків (складає кошторис штрафу з усіма пов'язаними витратами), юрист (захищає місто у суді, якщо винуватець не погоджується зі штрафом), допоміжний персонал», – розвиває він свою думку. 

Розв'язання цієї проблеми у запропонований спосіб дозволить, на думку подавача клопотання: 

  •  зменшити аварійність на дорогах; 
  •  відновити та покращити благоустрій міста; 
  •  зекономити бюджетні кошти міста.



 

Коментарі
23 Лютого 2017, 12:34
Для цього є страхові компанії, тому місцеві Вельможі хабарники в праві туди звертатись за відшкодуванням шкоди, а вони цього не роблять
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром