У «Варті порядку» готові провести «чистку рядів»

22 Лютого 2017, 07:32
1744

В ніч на неділю під час масової бійки у барі «Стара підкова» нетверезий «вартівець» погрожував оточуючим пістолетом.

За даним фактом «Вартою порядку» проводиться службове розслідування. У разі підтвердження інформації, вказана особа буде публічно виключена із громадського формування, повідомляється на сайті ГФ..

«Більше того, ми будемо клопотати про те, щоб вказана особа понесла відповідальність по всій строгості закону. Посвідчення громадського формування «Варта порядку» в жодному разі не дає права поводити себе відповідним чином, а в даному випадку воно стане обтяжуючим фактором у ході досудового розслідування», – додали у громадському формуванні.

До особового складу громадського формування доведено, що за вчинення будь-яких протиправних дій вони будуть виключені зі складу формування із відповідним записом до особової справи.

Вже цього року підготовлено подання на виключення 34 осіб із «Варти порядку». Основні причини – невиконання статутних вимог.

Лучан закликають повідомляти у «Варту порядку» про порушення статутних вимог або ж перевищення службових повноважень учасниками формування за номер телефону 20-15-16, по можливості надавши фото та відеодокази вчинених праопорушень.

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром