Як реагували мешканці зоопарку на відкриття

18 Жовтня 2015, 17:33
3753

Поки чиновники розмовляли про фінанси, а відвідувачі хвалили нові доріжки, брати наші менші метушилися, ховалися від зацікавленої публіки або ж навпаки позували перед камерами.

Гості, які завітали на відкриття оновленого зоопарку, принесли із собою немало смачненького, яким частували зацікавлених тваринок. Тим звіряткам, які самі боялися підійти до рук із печивом, хлібом чи іншою випічкою, відвідувачі кидали їжу у вольєри. А на клітках тварин, які не їдять хлібобулочних виробів, висіли застереження.

Гостям зі смачними «подарунками» раділи не усі мешканці зоопарку. Батьки просили своїх дітей не підходити до розлюченого оленя, який грюкав рогами у грати вольєру і не годувати з рук диких кабанів, хоча вони дружелюбно протягували  свої п'ятачки до частувань.

Хитрих лисичок явно налякала така кількість відвідувачів. Вони метушилися і ніяк не могли знайти собі місця у вольєрі. Ховалися від гостей і сором'язливі єноти. А от кози та вівці раділи публіці, просовуючи голови між грати та куштуючи частування.

Царі звірів – леви у новому вольєрі почували себе справжніми господарями і залюбки позували перед камерами. Із гордим виглядом приймала компліменти і мавпочка. А от  ведмеді, очевидно, уже насолоджувалися зимовою сплячкою на новому місці, бо так і не вийшли показати себе перед розчарованою публікою. Вовки теж не дуже дивувалися галасливим відвідувачам, тому спокійно засинали під шум захоплених гостей.































За тваринами спостерігала Оксана ВЛАСЮК

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром