Луцькі правоохоронці запевняють, що врятували дитину від «Синього кита»

21 Лютого 2017, 17:02
5766

В обласному центрі правоохоронцям стало відомо про факт втягнення неповнолітньої дитини у суїцидальну гру «Синій кит».

Про це повідомили під час брифінгу в поліції 21 лютого, повідомляє «Волинський інформаційний портал»

Начальник управління превентивної діяльності ГУ НП у Волинській області Володимир Солоненко розповів: «Такий факт мав місце в Луцьку. Деталі поки розповісти не можемо». Але він зауважив, що підлітка затримали вже на так званому п’ятдесятому кроці гри, тобто безпосередньо на спробі самогубства. За його словами, завдяки спільним зусиллям кіберполіції та інших правоохоронців вдалося запобігти самогубству неповнолітнього.

«Лише завдяки тому, що інформація вчасно надійшла до правоохоронців, нам вдалося врятувати неповнолітнього. Зараз з дитиною працюють психологи», – розповів він і закликав телефонувати у поліцію, як тільки стало відомо про втягнення дитини у гру.

Тож на цей час правоохоронці об’єднують зусилля заради того, аби запобігти поширенню «Синього кита» на Волині. Начальник відділу протидії кіберзлочинам у Волинській області Поліського управління кіберполіції Дмитро Мірчук повідомив, що створили «гарячу лінію» зворотнього зв’язку, яка отримує звернення громадян із приводу реєстрації дітей у таких суїцидальних іграх.

Начальник відділу ювенальної юстиції прокуратури Волинської області Сергій Самчук наголосив, що посилили роботу у школах щодо проведення виховних бесід із дітьми, аби попередити такі явища та запобігти самогубствам.

Коментарі
21 Лютого 2017, 19:18
"Вконтактє", "Одноглазнікі", "Милору" та інше руське лайно вольовим рішення влади блокується в українському сегменті інтернет. І все. Десятки душ врятовано. Мільони зцілено. Чи не так?
21 Лютого 2017, 23:19
хулє, давай ващє інтернет закриєм
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром