Лучан закликають допомогати пенсіонерам з онлайн-оплатою

27 Березня 2020, 10:55
Лучан закликають допомогати пенсіонерам з онлайн-оплатою 2661
Лучан закликають допомогати пенсіонерам з онлайн-оплатою

КП «Луцькводоканал» просить лучан допомагати пенсіонерам здійснювати авансові платежі за воду онлайн.

Про це інформують у прес-службі підприємства.

«В умовах карантину все більше прогресивних користувачів Інтернету здійснюють оплату за послуги водопостачання в онлайн-режимі з допомогою особистого кабінету та банківських ресурсів. Однак, не всі мешканці обласного центру мають змогу користуватися сучасними технологіями, особливо коли йдеться про людей похилого віку, пенсіонерів, осіб, які не мають доступу до онлайн-систем. Просимо вас допомогти таким людям, якщо вони є у вашому оточенні, здійснити оплату за воду, аби в майбутньому не накопичувати борги», – йдеться у повідомленні.

За можливості, закликають вносити авансові платежі за квітень у сумі 100-200 гривень із допомогою онлайн-банкінгу. Стверджують, що такі невеликі авансові платежі стануть своєрідною «фінансовою подушкою» для підприємства, аби послуги водопостачання і водовідведення надавалися безперебійно. Наявність онлайн-ресурсів забезпечують можливість здійснити авансові платежі легко і швидко. Ці кошти тимчасово дозволять перекрити відсутність платежів тих людей, які не мають можливості здійснити оплату в критичних умовах карантину та за відсутності доступу до онлайн-сервісів. Також авансові платежі гарантують надійну роботу підприємства в найближчому майбутньому. Найкраще – здійснити авансову оплату за послуги водопостачання вже цими вихідними, заплативши за тих, хто не в змозі зробити це самотужки, а також внести аванс за самого себе.

«Щиро дякуємо нашим небайдужим клієнтам за розуміння і активну підтримку в умовах карантину, який ускладнює діяльність підприємства КП «Луцькводоканал». Завдяки вам кризу буде подолано, а рівень оплати за послуги водопостачання не знизиться», – кажуть у водоканалі.

Читайте також: В одному з луцьких магазинів з'явилася корзинка добра

 

Підписуйся на наш канал у Telegram: https://t.me/lutsk0

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром