11-річна бізнес-леді з Боратина дає майстер-класи з улюбленої справи

26 Березня 2020, 11:11
11-річна бізнес-леді з Боратина дає майстер-класи з улюбленої справи 4426
11-річна бізнес-леді з Боратина дає майстер-класи з улюбленої справи

Мешканці Боратина Дарині Томащук лише 11, але вона вже знає, що таке бути бізнес-леді. 

В юному віці дівчинка вчиться заробляти гроші, реалізуючи своє захоплення – створювати хенд мейд вироби. Про це йдеться на сайті Боратинської громади.

Після перемоги у Програмі «Ініціативна молодь» Дарина  Томащук закупила необхідні матеріали та провела два платні майстер-класи для учнів Боратинської школи. Обидва заходи загалом відвідали близько 60 дітей.

 Вартість участі у першому майстер-класі становила 30 гривень, у другому – 35 гривень. Дівчина стверджує, що вдалося не лише повернути витрачені на закупівлю матеріалів кошти, а й заробити. Частину виручених грошей дівчина відклала, а частину планує інвестувати у продовження справи і вже після карантину провести чергові майстер-класи. Запорукою успіху школярка вважає любов до справи, яку робиш, і каже, що завдяки цій любові та хорошому оточенню їй і вдається втілювати свої мрії в життя.

Будь-яка справа, звісно, вимагає злагодженої командної роботи, тому «бізнес-партнери» (батьки, вчителі та друзі) тут як тут – завжди готові допомогти дівчині у її починаннях.

Читайте також: У Боратинській громаді розпочали роботу поліцейські офіцери 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром