Ліцеїсти правознавчого ліцею склали присягу

17 Жовтня 2015, 16:40
11722

На меморіальному комплексі “Вічна Слава” 89 ліцеїстів-новачків Луцького навчально-виховного комплексу загальноосвітня школа-інтернат І-ІІІ ступенів - правознавчий ліцей з посиленою фізичною підготовкою присягнули на вірність українському народу.

З вагомим кроком у їх житті прийшли привітати Луцький міський голова Микола Романюк, заступник міського голови, керуючий справами виконкому Юрій Вербич, начальник УМВС України у Волинській області, генерал-майор Петро Шпига, начальник управління освіти міської ради Олег Гребенюк, директор навчального закладу Анатолій Дудич, представники батальйону «Світязь», духовенство, батьки, рідні та друзі – повідомляють на сайті Луцької міської ради.

   Розпочався захід з хвилини мовчання за загиблими під час Революції Гідності та в зоні проведення антитерористичної операції, опісля кращі учні поклали квіти до Стели воїнам, загиблим у роки Великої Вітчизняної війни, пам'ятника Волинським Героям Небесної Сотні та могили Героя України Василя Мойсея.

 Із вітальним словом до майбутніх правоохоронців звернувся директор Луцького навчально-виховного комплексу загальноосвітня школа-інтернат І-ІІІ ступенів - правознавчий ліцей з посиленою фізичною підготовкою Анатолій Дудич. Він зауважив, що у складний для держави час юнаки і дівчата зробили усвідомлений вибір та сьогодні присягають бути відданими Україні та її громадянам, здобувати знання та навички, з високою відповідальністю ставитися до підготовки для служби в органах внутрішніх справ. За його словами, цьогоріч до навчального закладку вступило 89 учнів, багато з яких продовжують родинні династії працівників правоохоронних органів.

«Завдяки щоденній праці педагогів, офіцерів-наставників, адміністрації закладу відкриваються нові грані кожної особистості ліцеїста. Завдяки постійній підтримці навчального закладу владою міста, управлінням освіти, управлінням МВС у Волинській області удосконалюється матеріально-технічна база ліцею. Було зроблено зовнішнє освітлення території, встановлено енергозберігаючі вікна, замінено дах у спальному корпусі, виділено додаткові години на ліцейні класи. Від себе, педагогів, ліцеїстів та їх батьків хочу щиро подякувати за це. Така турбота відображається у високих здобутках наших учнів у результатах навчання та спорті», - наголосив Анатолій Дудич.

Директор навчального закладу зауважив, що переважна більшість випускників продовжують навчання у профільних вищих навчальних закладах.

Слова вітань звучали і від міського голови Миколи Романюка, начальника УМВС України у Волинській області, генерал-майора Петра Шпиги, батьків.      

Для створення сприятливіших умов навчання начальник УМВС України у Волинській області Петро Шпига подарував навчальному закладу мультимедійний проектор та ноутбук.

Потому, ліцеїст 10-б класу Максим Демчук зачитав Присягу ліцеїста. Після цього усі юнаки та дівчата отримали посвідчення та вітальні грамоти.

Благословили на успішне навчання та служіння обраній справі священнослужителі УПЦ.

Завершилась урочиста церемонія маршем під звуки духового оркестру щойно посвячених ліцеїстів.












 

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром