Посвідчення «Варти порядку» стане обтяжуючим фактором для учасника бійки у барі

20 Лютого 2017, 16:39
5485

У ГФ «Варта порядку» пообіцяли покарати чоловіка, який, ймовірно, є членом організації.

Відповідно до події, яка мала місце у ніч з 18 на 19 лютого 2017 року у луцькому барі «Стара підкова», (більше відомому як «Техас»), а саме масової бійки, в якій член громадського формування «Варта порядку» у стані алкогольного сп’яніння намагався застосувати зброю, громадське формування «Варта порядку» розпочало службове розслідування, повідомили на сайті громадського формування.

В ході розслідування буде з’ясовано, чи дійсно вказана особа є членом громадського формування та чи дане посвідчення є оригіналом.

Якщо інформація підтвердиться, то правопорушник буде публічно виключений із громадського формування на найближчому засіданні правління. Більше того, ГФ буде клопотати про те, щоб вказана особа понесла відповідальність за всією суворістю закону.

«Посвідчення громадського формування «Варта порядку» в жодному разі не дає права поводити себе відповідним чином, а в даному випадку воно стане обтяжуючим фактором у ході досудового розслідування.

Громадське формування «Варта порядку» різко засуджує подібні дії і ніколи не буде прикривати злочинця, навіть якщо він є учасником формування», – підбили підсумок дописі.

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром