Лучан закликають платити за воду онлайн

25 Березня 2020, 12:48
Лучан закликають платити за воду онлайн 2908
Лучан закликають платити за воду онлайн

КП «Луцькводоканал» наголошує: лучани можуть оплатити послуги водопостачання і водовідведення, не виходячи з дому.

Уже більше 15 тисяч споживачів зареєстрували особистий кабінет на веб-сервісі «Луцькводоканалу». Про це інформує прес-служба установи.

Особистий кабінет дає можливість подавати показники, стежити за правильністю нарахування вартості спожитих послуг, здійснювати онлайн-оплату у будь-який зручний час. Усі ці послуги надаються безкоштовно, а оплата послуг здійснюється без комісії.

Створити власний особистий кабінет досить легко, скориставшись покроковою інструкцією, зображеною на малюнку нижче.

Кількість користувачів веб-сервісу «Луцькводоканалу» зростає, адже такий метод економить час, а подача показників і оплата послуг здійснюються без черг і затримок, швидко і зручно. Особистий кабінет дає можливість ввести кілька адрес і здійснювати необхідні операції по обслуговуванню кількох особових рахунків.

До прикладу, один користувач зі свого особистого кабінету може вирішувати усі питання, що стосуються його батьків чи родичів. Всі операції, як і їх оплата, займають лише кілька секунд. 

Традиційно більшість лучан оплачують послуги водопостачання та водовідведення у банках Луцька. Однак даний метод не передбачає подачі показників. Кращим варіантом стане відкриття особистого кабінету на сайті «Луцькводоканалу», де реалізована концепція онлайн-платежів із можливістю подавати показники.

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024