У Луцьку невідомі представляються працівниками міськради та проникають у домівки

25 Березня 2020, 12:36
Луцька міська рада 3781
Луцька міська рада

Луцька міська рада попередила лучан про невідомих осіб, які представляються працівниками міськради та проникають у помешкання.

Про це повідомляє пресслужба Луцької міської ради.

З 24 березня при міськраді запрацював тимчасовий оперативний центр для організації допомоги пільговим категоріям мешканців Луцької ОТГ. Однією із функцій цього центру є надання продуктових наборів. Цим і користуються зловмисники.

До міської ради надійшло повідомлення про випадок, коли невідомі особи у медичних масках представилися працівниками Луцькради й проникали в помешкання. Рада закликає лучан бути обережними та не впускати у свої домівки невідомих громадян.

Якщо людина звернулася в тимчасовий оперативний центр і їй мають доставити продуктові набори, то перед візитом їй зателефонують і повідомлять, о котрій годині до неї прийдуть. Також під час візиту буде присутній працівник департаменту муніципальної варти у формі. Усі представники матимуть службові посвідчення.

Для осіб, які перебувають під опікою Територіального центру соціального обслуговування Луцька, продуктові набори чи іншу допомогу надаватимуть соціальні працівники, які за ними доглядають.

Довідково:

Тимчасовий оперативний центр розпочав роботу з 24 березня і працюватиме до особливого розпорядження.

Телефон «гарячої лінії» тимчасового оперативного центру - 20-30-03 зі стаціонарного телефону або 0332 20-30-03 з мобільного.

Центр працюватиме щоденно без перерви та вихідних з 08:30 до 17:30. Його основне завдання – прийом телефонних звернень, надання консультацій, забезпечення комунікації та, у критичних випадках, - надання допомоги пільговим категоріям громадян, що опинилися у скрутних життєвих обставинах, шляхом доставки продуктових наборів.

Читайте також: Луцькрада просить «Модерн-Експо» призупинити роботу

Коментарі
25 Березня 2020, 16:18
То циганский табір з Маяків
Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
22.04.2024