Луцькі баскетболісти показали характер у Дніпрі

20 Лютого 2017, 09:55
1625

По чотири холості атаки, сухі півтори хвилини та два промазані штрафи від В’ячеслава Моторчука – ось таким видався початок поєдинку «Дніпро» - «Волиньбаскет» до слемданку-додавання від Станіслава Дикого.

Не можна сказати, що суперники стартували  у надшвидкому темпі. Радше навпаки – якась така дуже обережна розвідка була на майданчику ПС «Шинник», повыдомляє видання «VolynSport».

У це годі повірити, проте перші бали господарі набрали аж через 3:25 після стартового вкидання (2:5). У такому темпі вальсу опоненти натанцювали за половину десятихвилинки  на впертий рахунок 4:7.

Коли ситуація для «Дніпра» стала приголомшливою 4:11, Денис Журавльов змушений був брати тайм-аут.

Що приємно, Дмитро Чайковський не побоявся дати зіграти у цей відрізок Петрові Глушку та Максимові Дейні. Останній навіть зумів відзначитися – замкнув  передачу від Івана Тимощука. Чудовий підсумок до початку другої чверті – 11:17.

Рівно три хвилини знадобилося «Дніпру», щоб дістати «Волиньбаскет» у другому періоді – 19:19. І тут настала черга брати перерву вже тренерському штабові лучан.

Якщо вболівальники господарів сподівалися на те, що після цього гості миттєво «розклеяться», то помилилися. «Волиньбаскет» не знітився і продовжував вести свою гру, однак під завісу таки віддав лідерство «Дніпру» - 27:24.

Після великої перерви лучани й далі вдало стримував атакувальний порив «Дніпра» усіма доступними способами, тому за п’ять хвилин до сирени про закінчення третьої десятихвилинки була мінімальна перевага господарів  – 35:34. Але влучний триочковий Тимощука вкотре вивів уперед  «лицарів» - 35:37.

Дещо змінили ситуацію два влучні з-за дуги Шунделя. Але що нам це, якщо в нас є дальня артилерія Едуарда Федчука! На четверту чверть команди виходили за відриву гостей  41:48.

Господарі рвонули чимдуж ліквідовувати відставання, і знову рівно за три хвилини на табло горіли практично рівний рахунок – 47:48.
 
«Волиньбаскет» продовжував битися, однак сили були нерівні. Будьмо відверті, на останні сім хвилин лучан елементарно не вистачило. Вирвана перемога «Дніпра» 65:51 (11:17, 16:7, 14:24, 24:3).

Вітання дніпрянам і велика подяка волинянам за те, що зібралися після Запоріжжя та показали характер.

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром