Брати Капранови привезли до Луцька історичний роман

19 Лютого 2017, 18:06
1734

На зустріч з авторами прийшли зацікавлені читачі різного віку, активні користувачі книгозбірні, митці краю і творчі люди.

Відомі українські письменники та видавці Брати Капранови презентували у Луцькій бібліотеці-філії №10 новий історичний роман «Забудь-річка» – пише ІА «Волинські новини».

У книзі розповідається про реалії, що стосуються тисячі українських родин. Тут немає вигадок, письменники опрацювали спогади бійців УПА, Червоної армії, в’язнів радянських таборів, дослідили підпільний рух 30-х та 40-х років. З їхньої родинної історії відомо, що їх два діди опинились по різні боки барикад. Також описані недавні події що відбувалися в Україні і вже стали історією. Книга спонукає до роздумів, тому її варто прочитати кожному.

Автори, на відміну від інших письменників, знайомлять читачів із своєю новою книгою, подорожуючи містами України. А вибрали саме такий спосіб, який рідко хто з письменників практикує, тому що вважають, що ніщо не замінить живого спілкування з читачем.

Саме у цій бібліотеці вони вже вдруге, але як і в перший раз - шість років тому приємно їх знову подивувала глядацька аудиторія.

Письменники Євгенія Назарук та Василь Гриб подарували авторам свої нові книги, а художник Руслан Чугай презентував портрет Братів Капранових, виконаний під враженням першої зустрічі з авторами.






 

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром