Як Палац учнівської молоді святкував 70-ту річницю

17 Жовтня 2015, 11:30
5726

В Палаці учнівської молоді вихованці влаштували свято ювілею і подякували за оновлене на майже 6 мільйонів гривень приміщення.

Капітальний ремонт другого корпусу ПУМу завершили якраз до дня народження закладу. Тепер тут стало тепліше, адже будівлю утеплили мінераловатними плитами. Окрім того, було замінено руберойдну покрівлю на нову з геомембранної плівки, поставлено металопластикові вікна та вітражі, а також облагороджено глядацьку залу. Головний фасад корпусу №1 також утеплили на 800 тисяч гривень. Усі будівельно-монтажні роботи виконувало ПАТ «Луцьксантехмонтаж № 536».

Тож святкувати разом із вихованцями ювілей оновленого закладу прийшли голова Волинської облдержадміністрації Володимир Гунчик та міський голова Микола Романюк.

Очільнику області ремонт приміщення сподобався. Він побажав, щоб на Волині було більше таких палаців.

«Це радість, що наші діти отримали змогу проводити своє дозвілля, вчитися та відпочивати у такому прекрасному приміщенні», – зауважив Володимир Гунчик.

Мер міста висловив не менший захват від оновлення ПУМу і подякував директору закладу Степану Сидоруку за ініціативу, а виконавцю робіт «Луцьксантехмонтажу № 536» за прекрасний результат.

«Я дуже вдячний усім, хто вклав душу і серце у виховання діток та їх розвиток. Ви самі бачите різницю: яким заклад був, а яким став», – поділився Микола Романюк.

Сімдесятирічний палац має некоротку історію,яка розпочинається з 1945 року. Тож після привітань та подяк на великому екрані глядачам запропонували подивитися, як ПУМ крокував до успіху. А талановиті вихованці закладу показали яскраву концертну програму з піснями і танцями на різний лад.
















Більше фото дивіться у галереї: Відкриття Палацу учнівської молоді після ремонту

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром