Лучан просять не засмічувати внутрішньобудинкові мережі у будинках

24 Березня 2020, 09:29
Лучан просять не засмічувати внутрішньобудинковиі мережі у будинках 2617
Лучан просять не засмічувати внутрішньобудинковиі мережі у будинках

У зв'язку із протиепідемічними заходами нині велика кількість громадян постійно перебуває вдома, що призводить до збільшення навантаження на інженерні системи житлових будинків, зокрема – водопроводи, каналізацію, електромережі, ліфти, тощо. Через це збільшилась кількість аварійних випадків, виникли засмічення каналізації, перебої в електропостачанні будинків.

Відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020 року № 211 «Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19» на усій території країни запроваджено карантин.

Житлово-комунальні підприємства міста намагаються оперативно реагувати на звернення громадян силами аварійних бригад, які працюють цілодобово.

«Закликаємо мешканців міста дотримуватися Правил користування системами водопостачання та водовідведення житлових будинків і не допускати попадання у каналізаційну мережу побутового сміття та залишків продуктів харчування», – йдеться в повідомленні департаменту житлово-комунального господарства.

Читайте також: Лучан просять вчасно платити за воду, незважаючи на карантин

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром