У місті влаштували романтичну ніч кіноперегляду

19 Лютого 2017, 11:46
1857

У рамках кінопоказу від «Lutsk night cinema», лучани подивилися п’ять фільмів про кохання.        

Організували кіноперегляд «Любов ніколи не вмирає» 17 лютого в антикафе «Innerspace». Захід став другим у проекті цього року – повідомляють організатори.

Глядачам підготували  п’ять романтичних фільмів: «Куди приводять мрії» (1998), «Клятва» (2008), «Вічне сяйво чистого розуму» (2004), «Щоденник пам’яті» (2004) й «Один день» (2011). Кожна з цих кінокартин подарувала глядачам не просто ліричну історію, а й можливість задуматися над питаннями часу, життя та смерті, важливістю кожного моменту в наших долях.

Одна з організаторів – Маргарита – зауважила, що 27 нічний кіноперегляд «Lutsk Night Cinema» – це чудове завершення зимових канікул.

 «Маленькі вогники, надписи «Любов – це…», сердечка й веселі реквізити для фотозони – усе це створювало романтичну атмосферу. Прекрасний вечір, проведений у колі хороших друзів, став приємним завершенням зимових пригод та початком весняного меланхолічного настрою. Спасибі усім, хто розділив з нами цей вечір», – зазначила організаторка.

Окрім чудових фільмів, учасники мали змогу виграти призи від спонсорів проекту у конкурсі «Дивоглядки», а також насолодитися грою на гітарі одного з організаторів заходу. 








 

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024