Луцький митець Микола Головань створив нову скульптуру

23 Березня 2020, 18:15
Луцький митець створив нову скульптуру 4972
Луцький митець створив нову скульптуру

Луцький скульптор Микола Головань завершив свій новий витвір.

Про це на сторонці у фейсбук повідомив письменник Володимир Павлік.

Скульптор працював на вулиці протягом п’яти днів, щоб закінчити деталі готової скульптури. Микола Головань створив Каріатиду – вертикальну підпору у вигляді жіночої постаті, елемент античної архітектури.

«От чума відійде від нас, дай бог, знову лучани та й гості будуть до мене навідуватись, а тут мій вернісаж поповниться ще кількома новими персонажами», – сказав скульптор.

Тож за час карантину Будинок скульптора ймовірно поповниться новими творіннями Миколи Голованя.

Читайте такожМіж культурою і спортом: яка доля чекає на луцьку синагогу


 

 

Коментарі
23 Березня 2020, 20:51
"Письменник" Павлік! Я плачу....
24 Березня 2020, 10:48
Цього « члена» спілки письменників на Волині Письменники до себе приймати відмовились. Бо добре його знають. Тому приймали його у Львові По блату. Там цей « письменник» невідомий. Отака. Малята. Ситуація.
30 Червня 2020, 02:17
т дормщрм
07 Жовтня 2020, 04:04
Пана Миколу не знав особисто. Якось так склалось, що тоді мені було від 7 до 10 років. Але його мама і моя бабуся товаришували і я , час від часу, заходив до їх двору. В ті часи я проживав у будинку за номером 62 по вул. Рівненській, Головані проживали за 4-5 будинків в сторону Рівного далі (можу помилятись). Сказати, що я був вражений з того, що я бачив - не сказати нічого. Звісно враження дитячі. Але.... Двір завалений цементними виробами незрозумілого призначення (моє особисте дитяче враження). Мама його майже ніяковіла від цієї картини. Вона навіть зв'язала для мого дідуся светра. Дуже світла та добра людина. А за тим почалось розширення Луцького електроапаратного заводу і наші будинки були знесені, як і наші долі. Нас з'їло місто. Але... Те, що зробив у своєму житті Головань - буде прикрашати моє місто досить довго. Хоча я уже півтора десятка років живу за тисячу кілометрів від мого рідного міста.
Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром