Старе місто: у барі зчинилася масова бійка

19 Лютого 2017, 11:20
2243

У барі «Стара Підкова», що на вулиці Данила Галицького, чоловіки зчинили бійку, один із учасників «тяганини» погрожував пістолетом.

Бійка, у якій брали участь близько 20 людей, сталася у ніч на неділю, 19 лютого, близько 2:00 – пише «Волинь24».

Причини конфлікту її учасники назвати не могли. Вдалося лише з’ясувати, що під час сварки один відвідувач на ім’я Віталій хлюпнув іншому пивом з бокалу просто в обличчя.

Пізніше до бійки почали приєднуватися інші відвідувачі – знайомі і друзі «конфліктуючих сторін» та просто випадкові й нетверезі «борці за справедливість».

Розбороняти «бійців» довелося двом екіпажам «Самооборони» і трьом нарядам патрульних поліцейських.

У ході інциденту, чоловік, який з’ясовував стосунки з допомогою бокалу пива, пішов ще далі – і дістав з кишені пістолет, маючи намір чи то налякати, чи й «ліквідувати» опонентів. Щоправда, пістолет правоохоронці у нього швидко відібрали. Зброя виявилася травматичною.

Учасники бійки, «випустивши пару», заспокоїлися і розійшлися. Тому поліцейські доправили у відділок лише двох – облитого пивом «потерпілого» і його опонента на ім’я Віталій, який хапався за пістолет.


 

Віталій продовжував себе агресивно поводити, кричав, що вдома має ще рушницю та автомат Калашникова, їздить на «Тойоті Прадо», служив в президентському полку і взагалі, мовляв, він – «дуже крутий і серйозний чоловік».

Зрештою, виявилося, що має дозвіл на носіння травматичного пістолета. Втім зброю у нього все ж вилучили – адже мав місце факт спроби незаконного її застосування у стані алкогольного сп’яніння.

При собі у чоловіка було посвідчення члена громадського формування «Варти порядку», видане на його ім’я і з його власним фото.





 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром