Лучан просять вчасно платити за воду, незважаючи на карантин 

23 Березня 2020, 13:18
Лучан просять вчасно платити за воду, незважаючи на карантин  4080
Лучан просять вчасно платити за воду, незважаючи на карантин 

Впровадження карантинних заходів негативно впливає на платіжну здатність споживачів, зменшує активність суспільства, що ставить «під удар» КП «Луцькводоканал».

Відповідну заяву повідомили у прес-службі підприємства. 

Усупереч падінню рівня та своєчасності оплат споживачів, підприємство «Луцькводоканал» повинне працювати на повну потужність, як підприємство критичної інфраструктури, від якого залежить наявність води в кожні домівці під час карантину.

«Тому звертаємось до громадян, які мають доступ до банківських онлайн-платежів для оплат за комунальні послуги та до особистого кабінету КП «Луцькводоканал» – просимо своєчасно оплачувати послуги водопостачання! За можливості, вносити авансові кошти, оплачувати рахунки своїх рідних і близьких, які не мають можливості здійснювати розрахунки онлайн. Від вашої сумлінності залежить діяльність підприємства!

Окремо звертаємось до представників бізнесу, яким додатково будуть направлені рахунки-повідомлення – здійснюйте авансові платежі, по можливості, вносьте більші суми, ніж зазначено у рахунках, адже послуги водопостачання на сьогодні дешеві, проте від них значною мірою залежить здоров’я кожного!

Попри те, що на період карантину споживачі не звільняються від своєчасної оплати за послуги водопостачання і водовідведення, а лише не буде нараховуватися пеня, від своєчасної оплати, як ніколи раніше, залежить стабільне і своєчасне надання послуг водопостачання і водовідведення», – інформують у «Луцькводоканалі».

Читайте також: На деяких луцьких вулицях не буде води 

Коментарі
24 Березня 2020, 12:44
А ДЕ БРАТИ ГРОШІ
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром