Відзняли відео, як Поліщук допомагає «привокзальним»

16 Жовтня 2015, 17:46
3518

Депутат Луцької міськради Ігор Поліщук є одним із наймолодших обранців міської громади – як за віком, так і за депутатським стажем. На відміну від інших депутатів із їхнім п’ятирічним терміном, юрист за фахом мав усього два роки для реальних справ на благо виборців округу №10 – Привокзального району міста.

Депутат балотувався у рідному, так би мовити, «домашньому» окрузі, бо тут ходив до дитсадка і школи. Тут зосталися родичі, друзі, товариші. Тому не дивно, що депутат вважає за обов’язок поліпшити ситуацію на районі – від ремонту доріг і спортмайданчиків до покращення криміногенної ситуації, яка протягом десятиліть погіршувалася через близькість залізничного вокзалу, безлічі барів і Завокзального ринку.

«Скажу відверто, в моєму окрузі живуть мудрі та ініціативні люди. Мені повезло в цьому питанні. Бо мешканці округу вболівають за свій район. У цьому постійно переконуюся, коли зустрічаюся з людьми. Наприклад, я вже провів більше 50 депутатських прийомів, де поспілкувався з понад 300 виборцями. У зв’язку з цим підготував більше 120 депутатських запитів та звернень…», – аналізує результати своєї депутатської роботи Ігор Поліщук.

До слова, щоб виборці рідного округу змогли гідно оцінити його діяльність, обранець громади підготував відеозвіт про зроблене, про задумане і зреалізоване.

Цей звіт разом із відгуками людей про свого депутата видіться і читайте в традиційній рубриці «Наші депутати» нашого видання Район.Луцьк: Що зробили депутати за 5 років. Ігор Поліщук.

Коментарі
17 Жовтня 2015, 18:55
Що приховує під собою так зване благодійництво фонду Новий Луцьк.<br/>Палиця і його команда хочуть викачати з Волині як змога більше цінних ресурсів задля власного збагачення. Під прикриттям масової благодійності та умовно спланованих актів допомоги простим людям, вони рвуться до влади! Те що сьогодні в очах простих громадян являється допомогою, завтра стане законним пограбуванням !!!
19 Жовтня 2015, 22:45
До яких пір депутати будуть асфальтувати двори та міняти труби?
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром