Швидко і зручно: у Луцькому ЦНАПі надаватимуть нові послуги

18 Лютого 2017, 16:50
1735

Лучани, які реєструють нерухомість, зможуть у визначені дні укладати договори з комунальними підприємствами в приміщенні ЦНАПу.

Про це йшлося під час брифінгу секретаря Луцької міськради та заступників Луцького міського голови 17 лютого – повідомляють Волинські Новини. 

Заступник міського голови Юрій Вербич повідомив, що протягом останнього тижня Центр надання адміністративних послуг у Луцьку прийняв до опрацювання 1622 пакетів вхідних документів, 2075 послуг надали та видали на руки відвідувачам, здійснили 308 реєстрацій речових та майнових прав.

З 15 лютого у ЦНАПі надають ще одну послугу, враховуючи життєві потреби лучан – кожен заявник, який зареєструє свою нерухомість, зможе просто у ЦНАПі укласти договори на надання комунальних послуг з такими комунальними підприємствами, як «Луцьктепло», «Луцькводоканал», «Луцькспецкомунтранс». Також у ЦНАПі працюватиме представник місцевого обчислювального центру, який за необхідності зможе внести зміни до рахунків чи поновити субсидії. Це можна буде зробити щосереди у ЦНАПі з 9.00 до 13.00.

Також у департаменті соціальної політики в середу та в четвер при відділі, який утворений для надання консультацій учасникам бойових дій, перебуватиме черговий адміністратор ЦНАПу, який на місці прийматиме документи щодо реєстрації та зняття з реєстрації місця проживання.

Зі слів посадовця, в реальну площину вже переходить питання створення філії ЦНАПу у 33-му мікрорайоні міста, у приміщенні РАЦСу.

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром