Малий бізнес Луцька вчиться працювати з доставкою через фейсбук-групу

22 Березня 2020, 17:13
3406

У Facebook створили групу Збережемо малий бізнес - Продажі з доставкою, де об'єдналися луцькі підприємці, які готові постачати свої товари клієнтам додому.

«Під час карантину в Україні закриті більшість торгових точок, зокрема і ринків. Тому ця група створена для представників малого бізнесу, які можуть продавати свій товар через Інтернет та здійснювати доставку. Наполегливо просимо – поширювати в групу інформацію про продаж товару лише за можливості доставки від підприємців», – йдеться в описі групи, у якій гуртуються продавці різноманітного краму. 

Як розповів Бізнес.Району  засновник групи підприємець Сергій Рижков, пересічні підприємці виявилися зовсім неготовими до таких змін і оперативно перепрофілювати на доставку товарів змогли тільки заклади харчування, які і раніше практикували. А от власники магазинів і торгових точок на ринках поки що оговтуються. 

Читайте також: Хто може привезти лучанам готові страви додому

«Найбільше постраждали ті, хто зовсім не стикався з інтернет-торгівлею і пережили справжній шок. Більшість поки що сприймають карантин не як новий виклик чи можливість, а як відпочинок від бізнесу: дача, ліс, прогулянки. Але все зміниться, коли гроші на картках почнуть закінчуватися», – вважає Сергій Рижков. 

Нагадаємо, місцеві підприємці у розпалі карантину створили чат «Луцький ринок онлайн» у Viber, у якій на момент публікації новини від Бізнес.Району було 700+ учасників, а за кілька годин опісля спільнота зросла більш як удвічі. 

Додамо, що редакція Бізнес.Району закликає підтримати місцевих підприємців. Це можна зробити, якщо віддасте перевагу покупкам у земляків. Також можна підтримати інформаційно: встановлюйте рамки на аватарки у Facebook Купуй у волинян. Підтримай своїх. Також редакція на період карантину готова розміщувати рекламу від волинських підприємців за мінімальними цінами. Звертайтеся за телефонами  06641 2 28, 0661293400 або пишіть на пошту [email protected]

Читайте такожТри заклади від Гранд Персони, які доставляють їжу у Луцьку під час карантину

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром