Дубнівська: готують дендроплан вулиці

18 Лютого 2017, 10:02
2027 Джерело: Новини

У кінці березня вулицю Дубніську засадять молодими деревами, наразі образ ділянки, де проводитимуть роботи ретельно планується.

Про це на брифінгу розповів заступник міського голови Юрій Моклиця у п’ятницю, 17 лютого.

Він зауважив, що всі доручення стосовно озеленення міста готові, а виконавчі органи готові до роботи. Проте, у ході підготовки до озеленення міста почали виникати складності.

«Єдина складність  державні норми. Можна запускати такий тренд – хто не порушив в житті хоча б одну державну норму, той життя не прожив. Ми стараємося їх якось делікатно обійти, бо ДБН не дозволяють садити дерева ближче, аніж 4 метри від проїжджої частини», – розповів Юрій Моклиця.  

Також  від додав, що наразі й міській раді опрацьовують ті частини міста,  де озеленення найбільш потрібне. Зараз тривають роботи над  розробкою дендроплану вулиці Дубнівської,  його хочуть підготувати вже до наступного тижня.  

«Нам закидали, що непродумана посадка дерев теж не повина мати місця.  Але повірте – все дуже продумано, починаючи від місця, віку, породи дерева. Все буде представлено у дендроплані», – розповів заступник мера.  

Розпочати висадку зелених насаджень планують розпочати у кінці березня.

 

Коментарі
18 Лютого 2017, 13:01
Прокуратура а-у-у..!!!
Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром